CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Vissza a munk a frontjára – tréning

dátum2019. augusztus 12 - augusztus 13.
dátum08.00 - 18.00
dátumHajdúböszörmény, Kincskereső Óvoda (4220 Hajdúböszörmény, Esze Tamás u. 2-4.)
Visszatérni a munkaerőpiacra annak sem egyszerű, akit ideális családi háttér, kapcsolatrendszer övez, hiszen komplex ügyről van szó: számtalan kompetencia, képesség, készség, technikai tudás és eszközök szükségesek hozzá. Azok a nők és férfiak, akiket beteg hozzátartózójuk ápolása és komoly családi terhek hosszú évekre elzártak a munka világától, segítség nélkül esélyük sincs a reintegrációra.
Munkaerőpiaci reintegrációs képzést tartunk ezért a hajdúböszörményi Kincskereső Óvodában augusztus közepén. A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő, munkaerőpiacra visszatérni szándékozó nők, illetve férfiak felkészüljenek az újbóli munkába állásra, fejlődjenek a megcélzott munkaerőpiaci kompetenciáikban, megértsék a rövid és hosszútávú tervezés szükségességét életpályájuk alakításában, kapjanak eszközöket mind a tervezéshez, mind a tervek gyakorlatba, cselekvésbe fordításához.
A célcsoport tagjai elsősorban a munkaerőpiacról gyermekgondozás, hozzátartozó ápolása, betegség, munkanélküliség miatt távollevő nők, illetve férfiak, akik szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra.
A képzés összesen 20 óra, 4 óra elmélet, 16 óra gyakorlat.
A képzést Nagy László szociálpedagógus tartja 2019. 08. 12-13-án 8:00 és 18:00 óra között Hajdúböszörményben a Kincskereső Óvodában.

A képzésre jelentkezés/ügyfélkutatás útján szerveztük be a célcsoport tagjait. Ha szüksége van ilyen vagy ehhez hasonló programokra, keresse a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ontban szakembereinket, munkatársainkat:

Cím
4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
Telefon:
+36 (52) 228 760
Email:
hajduboszormeny@voroskereszt.hu

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT