CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Konfliktus? – tanuljuk meg kezelni!

dátum2019. augusztus 12.
dátum08:00 - 18:00
dátumNagy-Bocskai Szőlőskert, Szabad Keresztény Gyülekezet (IV. dűlő hrsz.11070/4)
A munka világába visszatérni és megmaradni, ez a hosszútávú célja azoknak, akik a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT ügyfelei. Ehhez azonban munka és magánélet érzelmi egyensúlya is fontos. A képzésen a résztvevők elméleti és gyakorlati szinten is beavatást kapnak abba, hogyan ismerjék meg a konfliktus kialakulásának, gondolati és érzelmi hátterét, valamint forrásait, a szakember fejleszti konfliktusmegoldó képességeket, és konfliktuskezelési technikákat ad át.
A tréning célja , hogy a képzésben résztvevő személyek ismerete bővüljön  a  konfliktus  és konfliktuskezelés témában, a hallgatók felismerjék a családi életre jellemző konfliktusok fajtáit, és megtanuljanak tudatosan alkalmazni néhány alapvető konfliktuskezelési  technikát. A  képzés  során elemezzük a különféle technikák előnyeit,  illetve  esetleges  hátrányait.  A  cél, hogy a résztvevők  képesek  legyenek adott szituációban  tudatosan  mérlegelni,  és  választani  a  lehetséges  konfliktuskezelési  megoldások közül hatékonyabbá váljanak  a mindennapi munka során.
A tréninget Hegedűs Péterné andragógus, szociális menedzser tartja 2019. 08. 12-től 14-ig 08:00-18:00 óra között a Nagy-Bocskai Szőlőskertben a Szabad Keresztény Gyülekezet helyiségében (IV. dűlő  hrsz.11070/4).
 
A képzésre jelentkezés/ügyfélkutatás útján szerveztük be a célcsoport tagjait. Ha szüksége van ilyen vagy ehhez hasonló programokra, keresse a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ontban szakembereinket, munkatársainkat:

Cím
4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
Telefon:
+36 (52) 228 760
Email:
hajduboszormeny@voroskereszt.hu

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT