CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Önérvényesítés, de okosan – asszertív kommunikáció képzések

dátum2019. augusztus 27.
dátum08:00 - 18:00
dátum4119 Váncsod, Kossuth u. 81. (Művelődési Ház)
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálja az Asszertív kommunikációs képzés, amelyet olyan résztvevőknek tartanak, akiket beteg hozzátartozó ápolása vagy családi kötelességeik korlátoznak munkavállalásban.
A képzés során a résztvevők szemléletének és készségeinek fejlesztése a megfelelő önbizalom elérésén át, az asszertív szemlélet és viselkedési eszközök megismerése és alkalmazása érdekében. Az asszertív, azaz önérvényesítő személyiség nem tartózkodik kényes ügyektől, képes magasabb pozícióban lévő emberekkel is tárgyalni és a céljait nehézségek árán is véghezvinni, anélkül, hogy bárkit megbántana a kommunikációja által. Cél, hogy a tárgyalásaik során álláspontjukat hatékonyan kifejtsék, azt tárgyalópartnereik megértsék és el is fogadják, miközben képes a többiek iránti pozitív beállítódásra, a másik ember véleményének figyelembevételével az érdekegyeztetésre és kompromisszumra.
A közeljövőben két képzést szervez a Vöröskereszt megyei szervezete a Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében című pályázatban: az elsőt augusztus 27-29. között Váncsodon a Művelődési Házban (Kossuth u. 81.), a másodikat 2019. szeptember 10-től 12-ig Hajdúszoboszlón, a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtárban (Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 2.). Utóbbit Rády Eszter pszichológus tartja.


A képzésre jelentkezés/ügyfélkutatás útján szerveztük be a célcsoport tagjait. Ha szüksége van ilyen vagy ehhez hasonló programokra, keresse a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ontban szakembereinket, munkatársainkat:

Cím
4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
Telefon:
+36 (52) 228 760
Email:
hajduboszormeny@voroskereszt.hu

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT