CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

„Lépjen Hajdúnánáson az állásért”: találkozzunk a település Állásbörzéjén!

dátum2019. szeptember 27.
dátum15:00 - 18:00
dátumHotel Meridán (4080 Hajdúnánás, Hunyadi u. 13.)
Várják a hajdúböszörményi Család és KarrierPONT szakemberei a II. Hajdúnánási Állásbörzén mindazokat, akik az álláskeresésben és -megtartásban akadályokkal küzdenek családi kötelességeik miatt, például, hozzátartozójuk ellátása, ápolása miatt hátrányt szenvednek, GYED-ről, GYES-ről szeretnének visszatérni vagy egyéb okokból hátrányos helyzetűek a munka világában. Rajtuk kívül várnak mindenkit, akiket érint munka és magánélet, karrier és család összehangolásának kérdése, és természetesen azokat a hátrányos helyzetű embereket, akik munkát keresnek.
 
A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett „Nők a családban- és a munkahelyen” című pályázati felhívás keretében támogatást nyert az EFOP-1.2.9-17-2017-00021 azonosítószámú, „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című projekt megvalósításához.
A projekt megvalósításakor Állásbörzéken jelenünk meg a pályázatban létrehozott és folyamatosan működtetett hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-tal.
A II. Hajdúnánási Állásbörze célja javítani a helyi munkaügyi helyzet egyensúlyán: a hajdúnánási munkáltatók munkaerőhiányának csökkentése, Hajdúnánáson és környékén élő álláskeresők elhelyezkedésének segítése, vállalkozók és az ügyet segítő kiállítók bemutatása. Mivel a Család és KarrierPONT – Hajdúböszörmény tevékenysége a megyére is kiterjed, a helyben élőket informáljuk képzéseinkről, programjaibnkról, szolgáltatásainkról, és mentorunk a lehetőségek szerint  a helyszínen is segítséget nyújt.
 
Időpont: 2019. szeptember 27. 15.00-18.00
Helyszín: Hotel Medián (4080 Hajdúnánás, Hunyadi u. 13.)
 
 
 
PROGRAM:
15:00 – 16:00   Zártkörű előadások
                       Előadnak: Szólláth Tibor polgármester, Póser Zoltán, az EDC Debrecen ügyvezetője

16:15 - 18:00  Lépjen Hajdúnánáson az állásáért: 
                     a Család és KarrierPONT – Hajdúböszörmény standjánál a mentor és szakemberek tájékoztatást tartanak
 
Merjen változtatni! Tegye meg az első lépést a jövőbeni állásáért, boldogulásáért: lépjen kapcsolatba velünk!
Találkozzunk a pontban: ahol család-munka, sőt család-karrier szavak közé „vagy” helyett „és” kerül,
ez a hely a Család és KarrierPONT – Hajdúböszörmény

 
 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT