CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Készüljünk rá: van visszaút a munka világába

dátum2020. január 28 - január 29.
dátum08:00 - 18:00
dátumTiszacsege, Dr. Papp József Városi Könyvtár és Művelődési Otthon (4066 Tiszacsege Kossuth u. 3.
Visszatérni a munkaerőpiacra annak sem egyszerű, akit ideális családi háttér, kapcsolatrendszer övez, hiszen komplex ügyről van szó: számtalan kompetencia, képesség, készség, technikai tudás és eszközök szükségesek hozzá. Azoknak a nőknek és férfiaknak, akiket beteg hozzátartózójuk ápolása és komoly családi terheik hosszú évekre elzártak a munka világától, segítség nélkül esélyük sincs erre.

Munkaerőpiaci reintegrációs képzést tartunk ezért a Tiszacsegén, a Dr. Papp József Városi Könyvtár és Művelődési Otthonban január 28-29-én. A képzés célja, hogy a résztvevők; a munkaerőpiacra visszatérni szándékozó nők, illetve férfiak felkészüljenek az újbóli munkába állásra, fejlődjenek a megcélzott munkaerőpiaci kompetenciáikban, megértsék a rövid és hosszútávú tervezés szükségességét életpályájuk alakításában, kapjanak eszközöket mind a tervezéshez, mind a tervek gyakorlatba, cselekvésbe fordításához.
A célcsoport tagjai elsősorban a munkaerőpiacról gyermekgondozás, hozzátartozó ápolása, betegség, munkanélküliség miatt távollevő nők, illetve férfiak, akik szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra.

A képzés összesen 20 óra, 4 óra elmélet, 16 óra gyakorlat.
A képzést Mojzesné Székely Katalin szociológus tartja.

A képzésre jelentkezés/ügyfélkutatás útján szerveztük be a célcsoport tagjait. Ha szüksége van ilyen vagy ehhez hasonló programokra, keresse a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ontban szakembereinket, munkatársainkat:

Cím
4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
Telefon:
+36 (52) 228 760
Email:
hajduboszormeny@voroskereszt.hu

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT