CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Munkahelyi hatékonyság fejlesztése képzés

dátum2020. február 17 - február 18.
dátum08:00 - 18:00
dátumCsalád és KarrierPONT – Hajdúböszörmény (4220 Hajdúböszörmény, Rákóczi Ferenc u. 22.)
A munka világába nem csak a visszatérésben kell segítenünk ügyfeleinknek – mindazoknak, akiket a családi élet kötelességei eddig elzártak a munka szférájától –, hanem abban is, hogy megtartsák az új munkahelyüket, jól teljesítsenek, és jó munkahelyi atmoszférát teremtsenek: Munkahelyi hatékonyság című képzésünk ezt a célt szolgálja. A résztvevők együttműködési képességét fejleszti a kommunikációban, a csapatmunkában. A munkahelyek működését és mindennapi életét jellemző frusztráló tényezők a változások és a konfliktusok. Mindkettő elkerülhetetlen felgyorsult világunkban, és nagy kihívás azoknak, akik új munkahelyre kerülnek, ezért mindkét jelenség tolerálására, kezelésére, a rugalmas attitűdre külön modulok készítenek fel.
 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT