CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Maradj talpon! – képzések a munkahelyi hatékonyságért

dátum2020. augusztus 4.
dátum08:00 - 18:00
dátumDebrecen Megyei Jogú Város Család- és Gyermekjóléti Központja (4027 Debrecen, Thomas Mann u. 2./A) augusztus 4-5-én, majd 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi F. u. 22. augusztus 6-,13-án.
A munka világába nem csak a visszatérésben kell segíteni azoknak, akiket a családi élet kötelességei eddig elzártak a munka szférájától, hanem abban is, hogy megtartsák az új munkahelyüket, jól teljesítsenek, és jó munkahelyi atmoszférát teremtsenek: Munkahelyi hatékonyság fejlesztése című képzésünk ezt a célt szolgálja.

A képzésen a résztvevők együttműködési, kommunikációs képességét fejlesztik, melyek jól kamatoztathatóak a csapatmunkában. A munkahelyek működését és mindennapi életét jellemző frusztráló tényezők a változások és a konfliktusok. Mindkettő elkerülhetetlen felgyorsult világunkban, és nagy kihívás azoknak, akik új munkahelyre kerülnek, ezért mindkét jelenség tolerálására, kezelésére, a rugalmas attitűdre külön modulok készítenek fel.

Legközelebb 2020. 08. 4-5-én szervez a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT Munkahelyi hatékonyság fejlesztése című képzést Debrecenben, a Debrecen Megyei Jogú Város Család- és Gyermekjóléti Központjában (4027 Debrecen, Thomas Mann u. 2./A). A képzést Mojzesné Dr. Székely Katalin szociológus tartja.

Ugyanilyen képzésen néhány nappal később hajdúböszörményiek, s a város közelében élők is részt vehetnek: 2020. 08. 6-án és 13-án 08:00-18:00 óra között Töviskés Magdolna szociálpolitikus fejleszti a célcsoportba tartozó 15 nő képességeit, hogy esélyt kapjanak helytállni a munka frontján. A helyszín a Magyar Vöröskereszt területi szervezetének irodája (4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi F. u. 22.).


A képzések résztvevőit célzottan szervezzük. Ha érdeklődését felkeltette a most ismertetett képzés, vagy egyéb tréningünk, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén:
cím: 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
Telefonszám: +36 (52) 228 760
E-mail: hajduboszormeny@voroskereszt.hu
 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT