CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Határok nélkül – munka és család atipikusan

dátum2020. augusztus 12.
dátum09:00 - 13:30
dátumHajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, Báthory terem (4220 Hajdúböszörmény, Bocskai I. tér 1.)
Az otthoni munkavégzés vagy a rugalmas munkavégzés segíti jobban a nők munkavállalását? – ez az egyik kulcskérdése annak a szemléletformáló rendezvénynek, amelyet munkáltatóknak és szakmai szervezeteknek tart 2020. augusztus 12-én a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal mint a „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című EFOP-1.2.9-17-2017-00021 azonosító számú projekt konzorciumi partnere.
 
Merjünk atipikusak, rugalmasak lenni a foglalkoztatásban – ez az alapvető motivációs célja „az atipikus foglalkoztatási formák és rugalmas munkaszervezési módok elterjesztése a munkavállalók és munkáltatók felé” témájú szemléletformáló rendezvényeknek, melyeket a Hajdúböszörményi Polgármesteri hivatal mint a „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című EFOP-1.2.9-17-2017-00021 azonosító számú projekt konzorciumi partnere szervez. 2020. augusztus 12-én új árnyalattal is kiegészül a téma Nádasdiné Dr. Rab Henriett – a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának docense előadásában, melynek címe: az otthoni munkavégzés vagy a rugalmas munkavégzés segíti jobban a nők munkavállalását? Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat népszerűsíti a munkavállalók és a munkáltatók nézőpontjából Tályai Gáborné HR vezető (Tungsram Operations Kft.), majd Nőnek születni kell címmel szól a jelenlévőkhöz Félegyháziné Kathi Ildikó mesterpedagógus Csillagvár Óvoda óvodavezető-helyettese.
 
PROGRAM:
08:30 - 9:00 Érkezés, regisztráció

9:00 - 9:30 Köszöntő: Sőrés István Hajdúböszörmény Város alpolgármestere
Megnyitó: Ujvárosy Andrásné megyei igazgató, Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete
Bevezető gondolatok: Koláné Dr. Markó Judit Hajdúböszörmény Város jegyzője    
       
9:30 - 10:00 Az otthoni munkavégzés vagy a rugalmas munkavégzés segíti jobban a nők munkavállalását?
előadó: Dr. Nádasné dr. Rab Henriett egyetemi docens, Debreceni Egyetem, Állam-és Jogtudományi Kar  
 
10:00 – 10:20 Kávészünet    
                                                                      
10:20 - 10:50 Az atipikus foglalkoztatási formák és rugalmas munkaszervezési módok elterjesztése a munkavállalók és munkáltatók felé. Előadó: Tályai Gáborné HR vezető,Tungsram Operations Kft.  
                                             
10:50 - 11:20 Nőnek születni kell Előadó: Félegyháziné Kathi Ildikó óvodavezető-helyettes, mesterpedagógus, Csillagvár Óvoda

11:20 – 11:50  Program zárása
11:50 – 13:00 Vendéglátás
 
 
 
 
 
 

                                                                      
 
 
 
 
 
 
 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT