CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Vissza és előre: munkaerőpiaci reintegrációs képzések augusztusban

dátum2020. június 6 - augusztus 14.
dátum08:00 - 18:00
dátumAz 1. képzés helyszíne: Hajdúböszörményben a Családok Átmeneti Otthona (4220 Hajdúböszörmény, Újvárosi u. 66.), a 2.-é: Nagy-Bocskai Szőlőskertben a Szabad Keresztény Gyülekezet (IV. dűlő hrsz. 11070/4)
Számtalan kompetencia, képesség, készség, technikai tudás szükségesek ahhoz, ha valaki vissza kíván térni munkaerő-piacra. Ám éppen ezek a funkciók tompulnak el a négy fal között.  Azoknak a nőknek és férfiaknak, akiket a gyermeknevelés, családi kötelességeik, beteg hozzátartózójuk ápolása és komoly családi terheik hosszú évekre elzártak a munka világától, segítség nélkül esélyük sincs a reintegrációra. Nekik segítenek e képzések.
 
A Munkaerőpiaci reintegráció című képzés célja, hogy a képzésben résztvevő, munkaerőpiacra visszatérni szándékozó nők, illetve férfiak felkészüljenek az újbóli munkába állásra, fejlődjenek a megcélzott munkaerőpiaci kompetenciáikban, megértsék a rövid és hosszútávú tervezés szükségességét életpályájuk alakításában, kapjanak eszközöket mind a tervezéshez, mind a tervek gyakorlatba, cselekvésbe fordításához.
A résztvevők elsősorban a munkaerőpiacról gyermekgondozás, hozzátartozó ápolása, betegség, munkanélküliség miatt távollevő nők, illetve férfiak, akik szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra.

Augusztusban két alkalommal vehetnek részt ezen a képzésen a célcsoport tagjai: 2020. augusztus 6-án és augusztus 13-án  08:00 és 18:00 óra között Hajdúböszörményben a Családok Átmeneti Otthonában (4220 Hajdúböszörmény, Újvárosi u. 66.) Kárándi Erzsébet egészségügyi szociális munkás tart Munkaerőpiaci reintegráció-képzést 15 résztvevőnek.

Majd augusztus 13-14-én szintén 08:00-18:00 óra közöt a Nagy-Bocskai Szőlőskertben a Szabad Keresztény Gyülekezet (IV. dűlő  hrsz. 11070/4) ad helyet a képzésnek, amelyet Nagy László szociálpedagógus tart szintén 15 főnek.

 
***
Ha érdeklődését felkeltették képzéseink, vagy érdeklődik tréningjeinkről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén:
cím: 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
Telefonszám: +36 (52) 228 760
E-mail: hajduboszormeny@voroskereszt.hu
 
Fotó forrása: https://www.workformums.co.uk/planning-your-career-jump/

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT