CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Készüljön velünk otthon a jövőre

dátum2021. január 21 - március 1.
dátum08:00 - 16:00
dátumCsalád és KarrierPONT – Hajdúböszörmény (4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.)
Álláskereséssel, család és munka összeegyeztetésével, a vágyott foglalkozás, önmegvalósítás építésével a pandémia idején is foglalkozunk: ne zárkózzon el, keressen bennünket, kezdjük el avagy folytassuk!

 A hajdúböszörményi Család és KarrierPONT ajtaja nyitva áll – a biztonsági szabályok megtartásával – személyesen mindazoknak, akiket a pandémia az iroda nevében is szereplő szempontból súlyosan érintett: átmenetileg vagy végleg megszűnt állásukat, a home office mellett felborult a családi életük, vagy szeretnék, ha munka és család egyensúlyba kerülne az életükben, esetleg valamilyen módon karrierre, önmegvalósításra vágynak.

Az iroda szakemberei arra motiválnak mindenkit, ne zárkózzanak el ebből a szempontból jelenüktől és jövőjüktől. A korlátozások idején nyugodtabban készülhetünk a jövőre, fejleszthetjük magunkat.

Keressék irodánkat elérhetőségeinken, mi segítünk azoknak, akik nehéz helyzetbe kerültek, és azoknak akik motivációjukat vesztették ügyünk – család és karrier összeegyeztetése – építésében. 

 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT