CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Búcsúzunk: zárunk, de kapunk nyitva áll

dátum2021. március 31.
dátum -
dátum
2021. március 31-én zárul a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT és az irodát működtető projekt. Bízunk abban, hogy ügyfeleink életén tartósan sikerült változtatnunk; munkahelyhez juttatnunk, vagy olyan tudást, módszereket, eszközöket adni a kezükbe, amelyekkel formálhatják jövőjüket. Zárunk, de kapunk nyitva áll a jövőben is. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete, területi szervezetei – köztük a hajdúböszörményi – szeretettel várja a hozzá segítségért fordulókat.
 
Befejezi működését 2021. március 31-én a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT, zárul az irodát működtető – Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében című, EFOP-1.2.9.-17-2017-00021 számú – projekt. A családi és a munkahelyi éra összeegyeztetéséért, a munkáltatói szféra és a társadalmi környezet szemléletformálásáért szerveztünk programokat, szolgáltatásokat az ügy iránti elkötelezettséggel. Bízunk abban, hogy ügyfeleink életén tartósan sikerült változtatnunk: munkahelyhez juttatnunk őket, vagy olyan tudást, módszereket, eszközöket adni a kezükbe, amelyekkel formálhatják jövőjüket.

Zárunk, de kapunk nyitva áll a jövőben is. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete területi szervezeteinek irodáiban szeretettel várja a segítséget kérő embereket.

Szeretettel várjuk azokat is, akik ügyfeleink voltak a pályázatban, vagy ezután kerülnek a család és munka dimenziójának konfliktusába. Munkatársaink készen állnak, hogy legjobb tudásuk szerint segítsenek nekik is, vagy kapcsolataikkal élve: megfelelő szakemberekhez irányítsák Hajdúböszörményi Területi Szervezetünknél, illetve a jelentkező lakóhelye közelében működő területi irodánkban. 
Elérhetőségeinket a hajdubiharmegye@voroskereszt.hu honlapon megtalálhatják a kedves érdeklődők.

A Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT honlapja és Facebook-oldala elérhető/megtekinthető marad a projekt zárása után

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT