CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Írásban rögzítették: együttműködnek a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében

dátum2019. május 25.
Megállapodtak abban, hogy az EFOP-1.2.9-17-2017-00021. azonosítószámú projekt konzorciumban (Hajdúböszörmény, Polgármesteri Hivatal) megvalósítandó „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című program keretén belül, a Család és KarrierPONT (Hajdúböszörmény, II. Rákóczi F. u. 22.) működése céljából, a program sikeres megvalósítása érdekében együttműködési megállapodást kötnek – ezzel nyitja sorait az az együttműködési megállapodás, amelyet a a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörményi Szervezete és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörményi Szervezete kötött meg 2019. május 21-én a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában (  Hajdúböszörmény, Kossuth utca 5. 1/9.).
 

A két szervezet közös munkája a következő konkrétumokra terjed ki:

  • Együttműködési Megállapodás aláírásával megállapodnak abban, hogy az EFOP-1.2.9-17-2017-00021. azonosítószámú projekt konzorciumban (Hajdúböszörmény, Polgármesteri Hivatal) megvalósítandó „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című program keretén belül, a Család és KarrierPONT (Hajdúböszörmény, II. Rákóczi F. u. 22.) működése céljából, a program sikeres megvalósítása érdekében együttműködési megállapodást kötnek.
  • Tájékoztatja a vele kapcsolatban álló egységek vezetőit a Család és KarrierPont projektben vállalt munkájáról
  • Részt vesz a projekt megvalósítása során szervezett rendezvényeken, előadásokon, workshopokon, kerekasztal beszélgetéseken
  • Munkavállalói igénye esetén információt nyújt a munkalehetőségekről, a munkakör betöltéséhez szükséges képesítésekről
  • Hozzájárul a kívánt munkakörök OTM felületre való feltöltéséhez
  • Az általa szervezett rendezvényeken - igény szerint - megjelenési lehetőséget biztosít
  • Szórólapok, tájékoztató kiadványok kihelyezése

Az esemény sajtómeghívója letölthető: http://cskphb.voroskereszthajdu.hu/letoltesek.php

 

 




 

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT