CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Arcmaszk, szabály nem akadály: segítünk

dátum2020. október 10.
A járványügyi óvintézkedések betartásával folyamatos az ügyfélfogadás a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ban. Tanácsadással, mentorálással és szolgáltatásainkkal várják személyesen és telefonon is szakembereink, munkatársaink mindazokat, akiknek konfliktust okoz munka és magánélet szférájának összeegyeztetése a nyitva tartási időben.

Lépjen a jövőéjért „arcmaszkban” is: jöjjön el a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ba vagy telefonáljon, ha úgy érzi, hogy a családi kötelességek, hozzátartózója gondozása akadályozza abban, hogy álláshoz jusson, megtartsa meglévő munkáját, vagy azt, hogy kibontakozzanak képességei munkahelyén. A járványügyi óvintézkedések betartásával – maszkban, távolságtartással, fertőtlenítés és szelőztetés mellett – szakembereink, munkatársaink ezekben a nehéz időkben is segítenek tanácsadással, egyéni ügyfélút-tervezéssel, mentorálással. Amint újra engedélyezik, a képzések is beindulnak.


Keressen bennünket személyesen, telefonon: 
hogy család - munka szavak között vagy helyett és álljon!
 
Címünk:
4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.

Telefon:
+36 (52) 228 760

Email:
hajduboszormeny@voroskereszt.hu

Keresse fel Facebook oldalunkat is:
Család és KarrierPONT Hajdúböszörmény - Facebook
 
Ügyfélfogadás:
Hétfő: 14:00 - 18:00
Kedd, Szerda: 12:00 - 16:00
Csütörtök, Péntek: 08:00 - 12:00






 

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT