CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Távoktatással készültek a jövőre

dátum2021. március 29.
Munkahelyi hatékonyságra és Munka és magánélet összehangolására készült fel összesen 21 ügyfél a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT két képzésén márciusban. Mindkét programot távoktatásban szervezte meg az iroda. A résztvevők így teljesen biztonságos körülmények között – és a korlátozó rendelkezéseknek megfelelően – tanulhattak, másrészt a lakóhelytől függetlenül szerveződhettek a csoportok.
 

A munkahely megtartásában, a nehéz, családi kötöttségek terhe melletti helytállásban segítette ügyfeleit 2021 márciusában a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT két képzéssel is. A Munkahelyi hatékonyság című tréningen március 25-én 11-en vettek részt, a Munka és magánélet összehangolására 10-en készültek fel március 29-én. Mindkét képzést Kárándi Erzsébet, Fazekas Gábor Idősek Otthona intézményvezetője tartotta.
A járványhelyzet korlátozó intézkedései miatt biztonságosan, távoktatásban szerveztük meg a két programot, ennek több előnyével is éltünk: mindkét csoportba a megye egész területéről szervezhettünk résztvevőket, ügyfeleinknek könnyebb volt megoldani családi feladataikat a képzés idején.
 

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT