CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Áldozatos munkájáért kitüntették a Vöröskereszt vezetőjét

dátum2018. december 16.
Hajdúböszörmény Város Önkormányzata Fazekasné Farkas Ibolyának – a Magyar Vöröskereszt területi, és a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT szakmai vezetőjének, – elismerő oklevelet adott a szociális munka napja alkalmából.


Fazekasné Farkas Ibolya az áldozatos munkájáért kapott szakmai elismeréssel
Ajtaja mindig nyitva áll. Tudjuk, aki igazán segít, annak feladatai szaporodnak egy-egy munka végeztével, hiszen egyre több nehéz élethelyzetű ember keresi fel. Fazekasné Farkas Ibolya – a Magyar Vöröskereszt Hajdúböszörmény Területi Szervezetének vezetője, és a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT szakmai irányítója – nem ismeri a lehetetlent, nem törődik a fáradtsággal, mindenkire és minden feladatra van ideje. Áldozatos munkáját szakmai elismeréssel jutalmazta Hajdúböszörmény Város Önkormányzata a szociális munka napja alkalmából. Az oklevelet Kiss Attila polgármester adta át a Polgármesteri Hivatal dísztermében tartott ünnepségen.
 
Minél többet, annál jobban

 
Folyamatosan és az év ünnepi időszakaiban karitatív munkával szolgál Ibolya, adományokat gyűjt és eljuttatja a rászorulóknak, sikeres véradásokat szervez, egészségfejlesztési tanácsadást, programokat tart, népszerűsíti az elsősegélynyújtást, felkarol alulról jövő kezdeményezéseket, terjeszti az önkéntesség kultúráját. Mind a Vöröskereszt, mind a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT szakmai feladataiban markáns szervező, koordináló munkát végez – tudtuk meg munkatársaitól, ügyfeleitől.

A segítő pont a „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című EFOP-1.2.9-17-2017-00021 projekt megvalósításának központi helyszíne, mely projektnek a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal konzorciumi partnere.

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT