CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Belső képzés – hatékony munkavégzés a Család és KarrierPONTban:

Folytassuk jól és jobban: a Belső képzésen a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársait vértezik fel új ismeretekkel és képességekkel, miközben megerősítik meglévő tudásukat, módszereiket.

A Belső képzés alapvető célja, hogy a résztevők rendelkezzenek azokkal a képességekkel és ismeretekkel, amelyekkel működtetik a Család és KarrierPONT-ot, támogathatják a nők foglalkoztathatóságát, munkaerő-piaci reintegrációját, megvalósíthatják az együttműködést szakmai partnereikkel. A képzés célcsoportja: a Család és KarrierPONT munkatársai és szakmai partnereik.

A képzéshez tervezett időtartam:
  • Elméleti órák száma:   5 óra,
  • Gyakorlati órák száma: 15 óra,
  • Összes óraszám: 20 óra.

Belső képzést 2020. június 10-11-én, mindkét nap 08:00 és 18:00 óra között tartott Dr. Rády Eszter pszichológus a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ban.

 
 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT