CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

A nők foglalkoztatásáról a munkáltatókkal

dátum2019. július 17.
dátum11:00 - 12:20
dátumHajdúböszörmény, Bocskai tér 1., I. emelet
Érzékenyítő beszélgetést és csoportos műhelymunkát szervez a nők foglalkoztatásában kiemelkedő szereppel bíró helyi szervezeteknek, szakmai kamaráknak, vállalkozóknak a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, a „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című pályázat konzorciumi partnere 2019. május 17-én 11:00 órától a hivatal Bocskai termében (Hajdúböszörmény, Bocskai tér 1., I. emelet).

A Kerekasztal-beszélgetés indító kérdései:
Milyenek az életesélyek a nők számára ma Magyarországon és más országokban?
Mi az oka a különbségeknek?
Melyek az elnőiesedett szakmák? Mi lehet ennek az oka?

A beszélgetést vezeti: Kárándi Erzsébet, a Fazekas Gábor Idősek Otthona intézményvezetője,
meghívott beszélgetőpartnerek:
Koláné Dr. Makó Judit, Hajdúböszörmény Város jegyzője, Töviskés Mária Magdolna, a Szociális Szolgáltatási Központ intézményvezetője, Erdős Imréné Hajdúböszörményi Kincskereső Óvoda intézményvezetője.


Az EFOP -129-17-2017-00021 azonosítószámú pályázat írója és megvalósítója a Magyar Vöröskereszt Hajdú.Bihar Megyei Szervezete, a program központ megvalósítási helyszíne a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT.

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT