CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Segítünk a járványhelyzet idején is! – hívjon, írjon

dátum2020. április 21.
A tanácsadás zavartalanul működik a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT- ban. A kialakult járványügyi helyzet miatt a projekt munkatársai telefonon és elektronikus úton segítik Önöket problémáik megoldásában  2020. 03. 16-tól határozatlan ideig – tájékoztat a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete.


 
Tisztelt Ügyfeleink!

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete tájékoztatja Önöket, hogy a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT- ban a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a tanácsadás 2020. 03. 16-tól határozatlan ideig továbbra is zavartalanul működik. A projekt munkatársai telefonon és elektronikus úton is segítik Önöket problémáik megoldásával kapcsolatban.

Kérjük, igény esetén hívják a 06 70  933 8381 telefonszámot hétfőtől-csütörtökig 8-tól 16 óráig, pénteken 8-tól 13 óráig, vagy írjanak a hajduboszormeny@voroskereszt.hu e-mail címre.

 
Keressék kollégáinkat a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Mi visszahívjuk és segítünk!

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!


 

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT