CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Keresse, kövesse: álláslehetőségek

dátum2020. június 29.
Önbizalom, hit, céltudatosság: nagyon fontos pszichés attitűdök az álláskereséshez, karrierépítéshez, család és munka összehangolásához. Mindezekben segítünk tanácsadácsadással, mentorálással, képzésekkel. Mégis nagyon fontos, hogy  új és régi ügyfeleink kövessék az aktuális, Hajdú-Bihar megyei álláslehetőségeket. Ebből gyűjtöttünk össze ismét egy csokorra valót, melyet Letöltések menüpontunkban érhetnek.


Ha talál megfelelő állásajánlatot, és jelentkezne rá, de nehézségei vannak, segítünk. Még nem ügyfelünk, de a családi kötelességek megakadályozzák, hogy munkát vállaljon, megtartsa állását? Keressen minket. Jelentkezzen nálunk akkor is, ha önmegvalósításra, karrierre vágyik, és a magánélet teendői elvágták ennek lehetőségétől, vagy ha GYES-ről, GYED-rőlszeretne visszatérni a munka világába. 

Elérhetőségeink:
Család és KarrierPONT – Hajdúböszörmény
cím: 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
telefon: (52) 228 760, 06 70  933 8381
e-mail: hajduboszormeny@voroskereszt.hu
honlap: http://www.cskphb.voroskereszthajdu.hu

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT