CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Telefonon kérjen időpontot - ha megteheti

dátum2020. november 16.
Kérjük, jelentkezzen be telefonon – ha megteheti – a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ba, hogy elkerüljük a torlódást! Kapunk nyitva áll, mindenkit szeretettel várnak az iroda munkatársai, de első a biztonság. Vigyázzunk egymásra!

Most még nehezebb azoknak a nőknek és férfiaknak, akiknek család és munka, család és karrier összeegyeztetése eleve nehézségekbe ütközött. Súlyosabbak a terhek, ha a családi kötelességek vagy a beteg hozzátartozó gondozása mellett maga az álláskeresés vagy megtartása okozott gondot, esetleg most került veszélybe. A Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT a járványhelyzet idején rendes nyitva tartással is fogadja ügyfeleit személyesen vagy telefonon, és tanácsadást, mentorálást tartanak szakemberei.

Személyesen – természetesen – a biztonsági szabályok betartásával segítünk, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy maszkban érkezzenek. Emlékeztetünk mindenkit, viselje helyesen a védőeszközt, és tartsa be az előírt távolságot. Ne csak irodánkban, hanem máshol is tegyen így, hiszen egy nagyobb, többgenerációs, sokgyermekes családban könnyebben elérheti a fertőzés a veszélyeztetett korosztályt. Szakembereink ezekben a kérdésekben is szívesen tanácsot adnak.
 
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT