CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Ne zárkózzon el az esélyektől, csak a járványtól

dátum2021. január 12.
Ha egy kapu bezárul, kinyílik egy másik, így szól a mondás. Mi segítünk észrevenni, kinyitni és bemenni rajta: ha a pandémia miatt elvesztette állását, nehéz élethelyzetbe került, elvesztette motivációját a munkakeresésre, család és karrier összeegyeztetésére, keresse telefonon vagy a védelmi szabályok betartásával személyesen a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ot. Segítünk.  
 
A Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai, egyeztetnek munkaügyi központokkal, cégekkel, szociális intézményekkel, az önkormányzattal, hogy minél többet segíthessünk ügyfeleinknek, és azoknak, akik még nem kerestek meg bennünket.
 
Család és munka a korlátozások idején
 
Kérjük, jelentkezzen elérhetőségeinken, ha a járványhelyzet miatt elvesztette munkáját, munka és magánélet összeegyeztetésében valamilyen szempontból nehéz helyzetbe került. Szakembereink segítenek.

Azok jelentkezését is várjuk, akiket a home office sodort nehéz élethelyzetbe: család és munka összeegyeztetése kritikussá vált a járványveszély miatti folyamatos otthoni munka, az iskolák megváltozott működése, az online oktatás és a gyerekek mindennapjait érintő korlátozások miatt.

Motiváljuk azokat, akik a családi körből nem tudnak kiszakadni, és kereső munkához jutni, vagy önmaguk megvalósításán előrelépni, hogy ne zárkózzanak el a lehetőségektől ezekben az időkben. Keressük meg közösen az útját, hogy kezdheti el vagy folytathatja, miként tehet lépéseket jövőjéért a technika eszközeivel, és akkor is, ha hátrányos helyzete miatt nem ért hozzájuk vagy nincs internete és számítógépe.


 

 

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT