CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Munkáltatók képzése:

„Túl a tipikuson, atipikusan avagy a családbarát vállalati kultúra mint a hosszú távú siker kulcsa” –használjuk ki a rejtett összetevőben rejlő potenciált a nyereséghez, a sikerhez! Vannak, akik még most ismerkednek ezzel az úttal, mások már járnak rajta. A Munkáltatók képzése az elméleti tudás mellett gyakorlati ismereteket ad, és a résztvevők saját cselekvési terveiket is elkészítik a programon.



A Munkáltatók képzésére szeretettel várjuk a munkáltatói szféra képviselőit; munkaadó vállalkozókat, munkaadók felső- és középvezetőit, gazdasági, HR és kommunikációs munkatársait, potenciális munkaadókat és mindazokat, akik munkaerő-piaci partnereink a „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című projektben.
Jöjjön! Tartson velünk! Merjünk változni és változtatni! Ismerjük meg a családbarát szemléletet, elméletét, gyakorlati megvalósítását és előnyeit a vállalati-munkáltatói szférában.   
A képzést a felnőttképzési törvénynek megfelelően (2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről) a hatályos, engedélyezett képzési programok hivatalos listájából lehet kiválasztani.
 
Munkáltatók képzése című felkészítés 2019. október 20-21. 9.00 órától valósult meg a Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében című, EFOP-1.2.9-17-2017-00021 számú projektünkben a hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ban (4220 Hajdúböszörmény, Rákóczi Ferenc u. 22.).
A 20 órás, ingyenes képzést Giczey Péter tartotta az Események rovatban részletezett program szerint:

http://www.cskphb.voroskereszthajdu.hu/esemeny.php?id=18

Ha érdeklődését felkeltette a most ismertetett képzésünk, vagy érdeklődik tréningjeinkről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén:
cím: 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 22.
Telefonszám: +36 (52) 228 760
E-mail: hajduboszormeny@voroskereszt.hu



 

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT