CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

Jöttek, léptek az állásért a Család és KarrierPONT standjánál

dátum2019. szeptember 25.
Sorra követték egymást az ügyfelek a Család és KarrierPONT – Hajdúböszörmény „állomáshelyén” szeptember 18-án 09:00 és 16:00 óra között a Napló Állásbörzéjén a debreceni Lovardába (4028 Debrecen, Csapó utca 26.). A régió egyik legnagyobb munkaerő-piaci seregszemléjén önálló standot kapott a Karrierpont a szervező a Hajdú-bihari Naplótól.

A rendezvény minden korosztályt vonzott. A Család és KarrierPONT standjához folyamatosan jöttek az ügyfelek. Karrierre, emberekkel foglalkozó, kreatív munkára vágyó és a szalagmunkát elhagyni kívánó családanyák, a családi feladatok miatt részmunkaidős vagy távmunkával segíthető társaik, pályakezdők, kisgyermekes, GYED-en, GYES-en lévő anyukák, sőt kommunikációs nehézségekkel küzdő, fogyatékossággal élő fiatalok is. A KarrierPONT szakemberei és munkatársai tájékoztatták őket azokról az elhelyezkedésük esélyeit növelő képzésekről, felkészítésekről, fejlesztésekről és segítő szolgáltatásokról, amelyekkel a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című, pályázatában és azon belül a hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ban élhetnek. Nagy sikere volt annak az álláslistának, amely az interneten elérhető aktuális hirdetésekből sorolta fel a nekik megfelelő foglalkozásokat, az atipikusan is megvalósítható állásokat.
Az iroda munkatársai az ügyfelek egyéni panaszait, gondjait meghallgatták, és azzal kapcsolatban javasoltak képzéseket, felkészítéseket, fejlesztéseket, illetve egyéni ügyfélutakat a KarrierPONT-ban, illetve a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének „Vöröskereszt a NŐKÉRT Hajdú-Bihar megyében” című, EFOP-1.2.9-17-2017-00021 számú pályázati programján belül.

 
A cikkben említett állások listája letölthető a Fontos –> Letöltések menüpontban: http://www.cskphb.voroskereszthajdu.hu/letoltesek.php

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT