CsakPONT
Család
és
KarrierPONT
Hajdúböszörmény
CsakPONT
Főpályázó:
Konzorciumi partner:
CsakPONT

"Folytassa a segítést!" – Belső képzés

dátum2020. június 17.
Belső képzésen vettek részt a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai 2020. június 10-11-én. A szakember építette ismereteiket, fejlesztette kommunikációs, konfliktuskezelési készségeiket, hogy jól és jobban folytatódjék a KarrierPONT-ban a munka.
 
A sok éves munka hatékonyságához szükség van időről időre fejlesztésre, továbbképzésre. A Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT-ban ezért Belső képzésen vettek részt a munkatársak, hogy új ismeretekre, módszerekre, a meglévő tudás és metodika megerősítésére kapjanak alkalmat. Sőt – mivel sokan a személyiségükkel dolgoznak empátiát igénylő feladatokban – látens módon a kiégés megelőzését is megcélozta a 20 órás program. A résztvevők 2020. június 10-én és 11-én a KarrierPONT épületében Dr. Rády Eszter pszichológus vezetésével újabb szakmai információkhoz jutottak, együttműködési, ügyfélkezelési, konfliktuskezelési és kommunikációs készségeiket fejlesztő interaktív gyakorlatokat végeztek. Újabb ötleteket, módszereket kaptak a munkáltatói kapcsolatépítéshez és a programbeli szolgáltatásokhoz és adminisztratív teendőkhöz.
 
 A fotók megtekinthetőek a Galériában: http://www.cskphb.voroskereszthajdu.hu/galeria.php?album=folytassa_a_segitest_belso_kepzes
 

 
 

CsakPONTTovábbi híreink

Túl a tipikuson: gondoljunk másképp családra, munkára, nőkre
Család és/vagy karrier? - erre keresünk és adunk megoldást, de hogyan?
Bővebben »
Hidat építenek család és munkahely között
Várunk szeretettel mindenkit, akiknek a család és munka összeegyeztetésében tanácsadásra, mentorálásra van szüksége, és keressük a másik oldal, a munkáltatók szférájának képviselőit
Bővebben »
Indul a család és karrierpont Hajdúböszörményben – először a megyében
„Tegyen egy lépést a jövőjéért: jöjjön be hozzánk!” – így invitálják a Hajdúböszörményi Család és KarrierPONT munkatársai azokat, akiket a családi kötelességek elzárnak a munkavállalástól vagy korlátoznak benne.
Bővebben »

CsakPONTKözelgő események

2018. december 14.
Akadály? Lehetőség: atipikus foglalkoztatás - szemléletformáló rendezény
Az atipikus foglalkoztatási formákat és rugalmas munkaszervezési módokat ismerteti, népszerűsíti több aspektusból is a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner rendezvénye.
Részletek »
2019. május 10.
Kulcs az önérvényesítés: dolgoztak rajta-érte
A kommunikációs képességeket, különösen a munka világába való visszatérést, illetve az abban helytállást szolgálta az Asszertív kommunikációs képzés
Részletek »
2019. június 3.
Nők szerepe a mezőgazdaságban – szemléletformáló rendezvény
A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal, mint konzorciumi partner a projekt megvalósítása során a nők szerepe a vidékfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, térségfejlesztésben programsorozaton belül szemléletformáló rendezvényt tart. (Fotó: illusztráció - forrás: Hellovidek.hu)
Részletek »
CsakPONT